dimecres, 29 de juliol del 2015

Raul Resino (II) - Benicarló

24 de Juliol de 2015, vesprada de Sant Jaume, avui toca fer un Resino!!
Feia temps que no anavem i ja havien ganes...

A Raúl el vaig conèixer ara fa uns anys, pel Novembre de 2013, als poc dies que va obrir i em va agradar des del minut 1. Aquí vos deixo la primera visita:

Raul Resino visita 2013.11.29

Resino seria un exemple clar que un somni es pot fer realitat: tant sols fa falta il•lusió i treball incondicionalment.
El seu segell: producte, proximitat i molta tècnica!!
Actualment sols treballa un sol menú, que va canviant-lo cada 2 o 3 setmanes.

Així, que, sense pegar més "la xapa", vos enseyo que vam menjar Giseleta i mimendalerenda:



1. Los "Pica Pica"







2. Gaspatxo de meló amb caballa marinada i fonoll marí

Gaspatxo de meló amb caballa marinada i fonoll marí


3. All i pebre de pop fumat, terra d'olives i shimegis

All i pebre de pop fumat, terra d'olives i shimegis

4. Llagostí en salaó amb crema d'escamarlans de Sant Carles de la Ràpita al lemon-gras, i salicòrnia

Llagostí en salaó amb crema d'escamarlans de Sant Carles de la Ràpita al lemon-gras, i salicòrnia


5. Arrosset de musclos del "terreno"amb mollet de roca i codium

Arrosset de musclos del "terreno"amb mollet de roca i codium

6. Boquerons de la llum en sambiazu, amb espaguetti de mar, navajes del Delta de l'Ebre i poma verda en llima-llimona

Boquerons de la llum en sambiazu, amb espaguetti de mar, navajes del Delta de l'Ebre i poma verda en llima-llimona


7. L'ou perfecte, cremòs de pataca, "entirites" de sèpia, verdolagues i marinera de miso
L'ou cuit a 62.5ºC, ni un grau més ni un grau menys, durant una animalada d'hores (no les recordo...), boníssim el rovell, però encara més bona la clara, cosa poc usual en un ou...


L'ou perfecte, cremòs de pataca, "entirites" de sèpia, verdolagues i marinera de miso


8. Bonítol del nort amb verdires en la seva diversitat de l'hort ecològic de Joan Miquel Segura

Bonítol del nort amb verdires en la seva diversitat de l'hort ecològic de Joan Miquel Segura



LES POSTRES


9. La "nostra" aigua de València

La "nostra" aigua de València


10. Orxata d'arròs amb llet, fató d'amela i gelat de turrò

Orxata d'arròs amb llet, fató d'amela i gelat de turrò

...amb l'orxata...

11. Polo de gintònic

Polo de gintònic


El menú gastro



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada