dimarts, 28 d’agost del 2012

Rincon del Puerto - Eivissa

La mítica pissarra mítica del Rincón del Puerto
Estem de volta per Eivissa ciutat. Vos recomano molt passejar pel casc antic, tant dalt de la murada, com a baix de tot....perdeu-vos i quan vos vingui de gust, pareu per menjar o beure.

1. EL LOCAL:
Avui parlem d'un restaurant que hi ha al carrer del mig, en ple centre d'Eivissa. Es diu el Rincon del Puerto.
Un petit indret on si teniu la sort que no hi ha massa gent, podreu disfrutar en parella o en amics d'una cuina italiana (van ser dels primers en instal·lar-se a la illa...)
El restaurant no és massa gran, i es recomana anar amb reserva.

Està ubicat al Carrer del Mig nº50 i també tenen plana web

2. LA CUINA:
Cuina tradicional italiana. Jo diria que té dos coses molt peculiars:

1. No té cartes. Tant sols té una pissarra que te la deixen al costat de la teva taula per llegir. En aquesta illa vam trobar un altre restaurant així....pot ser sigui una costum...qui sap....
2. La pasta. És d'elaboració pròpia i fan uns tagliatellis al parmesà mooolt peculiar...


3. DADES D'INTERÉS:

EL RINCON DEL PUERTO
Carrer d'Enmig 50
07800 Eivissa
Tel:971 31 46 65
Web: http://www.rincondelpuertoibiza.com



4. QUÈ MENJAR:
Nosaltres ja recomanats vam fer:
- Mejillones Buenísii....mos: això diu a la mateixa carta...bé..pissarra...uns musclets amb salseta picant, bons, encara que pot ser que per la nostra zona també els sabem fer tant o més bons
- Pasta farcida. tota la pasta la fan ells: Ravioli de Berenjenas y Mozzarella
- Tagliatelle al Parmesan nel Parmesan. Per supost el plat estrella

Una forma molt curiosa i senzilla a la vegada.
En resum és que te fan els Tagliatelle davant teu dins d'un parmesà enorme.....
Primer "rasquen" el parmesà que anirà a la teva ració, i després afegeixen damunt els tagliatellis calents amb una mica d'aigua calents i ho menegen tot junt...
El resultat? Uns Tagliatellis impregnats de parmesà...boníssims


Tauleta on vam sopar
Mireu quina cara d'alegria....






















Musclos buenísi....mos....això diuen...
Tagliatelle al Parmesan nel Parmesan


























1er procés: treure el parmesà
2on procés: meclar amb els tagliatellis















Ravioli de Berenjenas y Mozzarella
Les dades per tornar-hi a anar




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada