dilluns, 3 d’octubre del 2011

Les Moles - Jornades 2011

Un dels nostres restaurants preferits, per no dir "EL PREFERIT", com a mínim dels d'aquesta terra, a més, ens vam casar allí.
Es tracta d'una masia a les afores d'Ulldecona, al costat de les pedreres, on es feien antiguament moles per als molins.
Com casi cada any, cap al Febrer, Jeroni presenta el que serà el menú degustació de tot l'any (a part dels que ja té de temes com l'oli, etc)
Nosaltres intentem no fallar mai a les Jornades.
Cada any ens impresiona més que l'any anterior....
Una de les coses que més ens fascina, és que intenta (i per supost ho aconsegueix) mesclar les tècniques culinàries més vanguardistes (destil.lacions al buït, canvis d'estructures, etc, però sempre amb els productes de la nostra terra, productes amb segell propi....i això, crec...que ja val la estrella michelin...que per cert...jo aposrtaria que este any li tene que donar!!


Aquet any ens va sorprendre començant el sopar per el compte, seguit del café, copa i puro,  i així fins arribar als entrants, i per acabar en uns "petits fours" que s'havien convertit en unes xuxes.




La copa era un bou de verdures al wisky; quan l'oloraves tenia un olor a wisky i en boca era a temperatura perfecte que tindriem que catar un bon brandy.

El café era espuma de carxofes i el puro una fina capa de primentó en mousse d'all porro, la cendra no tinc ni idea.

De postre; iogurt i polo crocant
El iogurt era una crema de carabassa en caviar, en una textura igual que el iogurt de vidre i el polo mmmm... foie en xocaolata i ametlles, un maridatge espectacular!!!





Vam començar a menjar amb una amanida d' angules fumades del Delta, i aixi poc a poc ens vam anar a porximant al peix, carn....











Mandonguilles de tonyina












Escamarlà amb romesco




Ostra del delta arrebossada
Hamburgeusa de tripa de bacllà
Hhamburguesa de cap i pota.







Fins arribar un altre cop al final en unes xuxes



Avore este any en que ens sorpendrà...
El que està clar és que no ens ho perdrem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada